VÄLDIGT TRÖTT

Ska lägga upp bilder på vad jag har handlat sedan, men just nu är jag ganska trött! somnar snart faktiskt Zzzzz.
Nä, funderar på att lägga ner bloggen.


Solleteå imorgon istället ( Har ni hört att dom spelar in en film där? )

Hej ursäkta att jag inte bloggat idag men ni vet varför?. Har ni hört om att dom spelar in en film imorgon i Solleteå. Han som spelar James Bond sa mamma kommer vara där.
Vi åker till Solleteå imorgon istället birsta får bli en annan gång.

Några spel Carro och jag satt och spelade.



ALONE IN THE DARK HETER SPELET! VI KOM EJ PÅ KODEN DEN HAN SKULLE SKRIVA IN.



SONIC HETER DET HÄR SPELET


OCH DET HÄR SPELET HETER NARUTO RISE OF A NINJA

Radioactive



Idag kommer jag inte blogg så mycket, ska vara med Carro.  Har bara pyjamasen på mig så måste gå och byta om sen ut och sola en stund. 

Har ni sett att Eric Saade har fått mycket kritik just nu. Dom säger att han inte kan sjunga live och så vidare. Han kan visst sjunga live!
Haha vissa i vår klass ( mest killarna ) säger att han är bög som inte alls stämmer dom är bara avundsjuka för att Eric kan sjunga och att han är snygg men inte dom haha. Nej, men förstår inte varför dom säger att han är bög det är bara korkat.

Övergreppen inom domedagssekten

Ehh, okej det där programmet jag ser nu Övergreppen inom domedagsseketen det är ju helt jag hittar inga ord för det. Slå över på kanal 4 och se det om ni är vakna.

Dating In The Dark

Sitter och ser på Dating In The Dark just nu , det är väl ganska bra. Men vissa går ju mest på utseende. Visst vill man ha någon som ser bra ut men personligheten räknas ju också, det är inte bara utseende som räknas. Den killen som jag gillar ser ju inte direkt toppen bra ut eller inte från början när jag träffade honom men när jag började gilla honom såg han allt bättre ut, jag vet inte direkt vad jag gillar hos honom vi träffas inte så mycket han är lite barnslig men inte mycket det är bara något med honom jag gillar.

Så utseende är inte allt! Blir irriterande på vissa personer som säger jag går bara efter utseende.
Om man gillar en person så spelar utseende inte så stor roll!

Horoskopet för idag

Såhär står det idag i mitt horoskop.

Mysig dag som
ger dig chansen
att koppla av
och samtidigt
återknyta till
någonting ur ditt förflutna.

Jaså? Jag har inte haft någon mysig dag eller kunnat återknyta någonting till mitt förflutna.


Min dator dampar!

Kan bara skriva lite snabbt här nu, måste gå ner och sitta vid datorn istället eftersom den här dampar, ska ändå skaffa en ny. Bella och jag hade nyss ett samtal trevligt va? Nu var det ett tag sen, efter ett dag bara gick hon. *Snyft* Hon dissade mig och nu har jag ingen att prata med :( Skojar men det är rätt roligt att prata med sin katt/katter när dom svarar.

Räv ute

Usch det är en räv som går runt i vår backe, vilken tur att Bella är inne. En sak förstår jag inte med pappa ena stunden säger han att räven tar katter hur lätt som helst nästa sekund säger han att katten klöser ut ögonen på räven om räven kommer nära dom.

Men jag tänker inte släppa ut Bella när räven är här usch nej!
Nu behöver jag ju inte vara så orolig men jag är orolig att räven är kvar sen och om Bella går ut, det är BÄST att den räven inte går i närheten av BELLA DÅ!



SÖTNOSEN :D

Vissa säger att vissa katter är sötare än andra visst man kan tycka så om man vill, men jag tycker att alla katter är fina på sitt sätt och söta. Ingen katt är sötast eller sötare.

Vet inte om det var en dröm eller verklighet

Jag kom verkligen inte ihåg om det här var en dröm eller verklighet men det var såhär jag gick ner i köket för att ta något att äta och då kände jag att det stank vädligt mycket, då tänkte jag att brosan hade varit på toa haha. 

Då luktade jag och sen höll jag andan och sen minns jag mig att jag stog vid köksoffan och såg brosan vid spisen sen tyckte jag att han sa " Jag har diarre" Och jag tänkte " Aha det förklarar varför det stinker så hemskt" Jag sa det inte högt men jag tänkte det. Och jag har ingen aning om det var en dröm eller verklighet det måste ju ha varit en dröm men det känns som om det hänt på riktigt haha! xD



 

Nu är snön borta!



Nu är snön snart helt borta ute på trädgården och på andra ställen också, bara lite grann kvar :D

Påsklovet snart slut :(

Imorgon har det gått en vecka sen vi fick påsklov, orkar inte med skolan. Som tur är det snart sommarlov i all ifall, längtar mest tills stadsfesten.

Känns som veckan efter det här kommer bli som vanligt, och nästa sen känns det som att det kommer lugna ner sig lite, typ jag vill bara göra klart nationella i matte för att få veta om jag får godkänt eller inte. JAG VILL VERKLIGEN INTE GÅ I SOMMARSKOLA! :( Vet att jag skrivit det flera gånger men :(

Jag har verkligen ingenting att göra nu, jag undrar om det finns någon bra film att se något roligt måste det ju finnas att göra hmm?...






Take That - Patience




WTF!

Vad i? Okej, jag var nyss inne på facebook. Och då var det massa kommentarer och allt om att den skolan jag går i och en till skola ska läggas ner. Och att då alla elever från vår skola och den andra. Då kommer alla få gå här i Kramfors på en skola, säger inte namnet på skolarna nu men.

Om dom nu lägger ner vår skola och den andra,  jag och dom som går i 9:an nu kommer ju inte gå kvar men dom andra eller vissa vägrar att byta till skolan i Kramfors. Och skolan i Kramfors har jag gått på, ingen bra skola alls! Det kommer ju bli proppfullt för dom kaos kommer det bli, och vissa vill inte ens gå.

Vad ska kommunen göra då om alla/vissa vägrar gå på skolan i Kramfors.

Vad händer egentligen, har dom förlorat hjärnan. VÅR SKOLA SKA VARA KVAR. FAN BÄSTA SKOLAN NÅGONSIN, KOMMER IHÅG NÄR JAG FÖRST KOM TILL VÅR SKOLA TOPPEN! SKA DOM BARA LÄGGA NER DEN FÖR DOM SÄGER ATT DET ÄR FÖR LITE ELEVER JAG TYCKER DET ÄR LAGOMT.

JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR DOM VILL LÄGGA NER!



Shoppa på Fredag!

På fredag ska ju mamma och jag åka till birsta, ohh nu börjar det bli sådär igen att jag vill shoppa kläder mycket. Jag vet inte vad det är med mig t.e.x hemma brukar jag byta kläder hela tiden skumt va?
Jag brukar inte använda smink, men ska börja använda mascara i all ifall.

Jag vaknade runt tolv halv ett idag, det är fint väder ute idag också så jag ska nog gå ner och sola lite. Måste försöka få färg på mig till sommaren jag är blek och man vill inte direkt gå runt och se ut som värsta liket. Nejdå, men lite färg måste jag få på mig.

Dessutom hittade jag en roll on som luktar underbart, jag brukar oftast inte hitta bra roll on som luktar så gott men nu gjorde jag det!

Herregud, jag måste hitta på något idag men vad hmm?

Inatt drömde jag massor av olika saker, liksom drömmarna byttes nästan hela tiden.
Bloggar mer sen!


Det börjar kännas som sommar

Är det bara jag eller börjar det faktiskt kännas som sommar?

HÄRLIGT MED VÄRME, visst är det skönt när solen lyser ute, när man kan sola och cykla?
Fast det blir ju bättre till sommaren mycket mer att göra ute då, bada, och ja allting sånt.


Har suttit och lyssnat på den här låten i evigheter nu.


Lust att göra om rummet!

Idag runt fem åkte mamma, pappa och jag till klockestrand för att titta på spisar. Vi ska göra om köket lite grann eller bara tapetsera och ha en ny spis, och diskmaskin. Men det fanns ingen spis som var nog bra där eller ja.

Men mamma och jag ska fara till Birsta på torsdag så då kan jag hitta en spis lätt, jag är expert på sånt ne skojar jag brukar alltid hitta de fyraste men de finaste.
Jag vill göra om mitt rum, tapeten jag har nu fick jag välja snabbt eftersom dom sa om jag inte hittade en då skulle dom inte tapetsera om mitt rum, så jag fick välja något jag tyckte bara var fint. Men det är inte så fint nu tycker jag, det ser dystert ut. Och möblera om har jag försökt flera gånger nu men det passar inte, det kanske bara ska vara som det är nu. Även om jag vill ändra på mitt rum riktigt mycket!





Rummet.


Fina balklänningar!

Det var ju stängt dit vi åkte och skulle titta på balklänningar, men det var jättefina balklänningar man såg i fönstret ohh! Om det är billigt nog ska jag nog köpa något där eftersom det var jättefina klänningar!


Selena gomez - More and Paramore - Chrush and That`s What you Get









Det vart tre låtar idag!

Vodka!

Hittade vodka på ett ställe i huset, ska jag ta lite? Nejdå, eller jag behöver ju inte dricka hela bara smaka....


Toppen! Jag ska döda dig Carro för att du fick mig att kliva upp tidigt!

Gissa vad hörni! Det är stängt dit vi skulle fara, så det vart en vädligt snabb tur dit och tillbaks.
Jag ska döda dig Carro för att du fick mig att kliva upp tidigt i onödan! Du kommer dö när du minst anar det Carro! Nej skojar!

Men allvarligt jag är JÄVLIGT SUR för att jag kliva upp i tid i ONÖDAN! ARGH!


Korkade grannar!

Hallå? Vad är problemet med dom? Våra grannar har en hund och den har ett koppel men är det någon som håller i den nä! Dom låter hunden springa vart som helst dom ser att hunden står och skäller på en till granne men dom bara ignorerar och tar inte reda på deras hund. Jävla korkade grannar! Det är deras hund dom borde hålla reda på den och inte låta den springa över till andras gårdar, jag och vissa andra har katter och vill inte att en hund ska komma och skälla så den skrämmer vår katt!

Godmorgon!

Godmorgon.

Som ni kanske vet? Ska Carro, Malin och jag åka och titta på balklänningar runt tolv idag. Mamma väckte mig runt halv sju och gissa vad jag var trött. Men jag somnade ju om och vaknade runt nio igen sen somnade jag om igen och klev upp nu.

Nu ska jag ta lite frukost och se på lite tv!  Bloggar mer sen!


Pommac

Hmm gott med pommac. Jag var in på hemköp och köpte pommac gott! Fast förra gången jag drack det fick jag gå på toa ofta och det var på nyår. Pommacen är så god att jag dricker väldigt små klunkar, det har nästan gått tio minuter sen jag hällde upp och jag har inte ens druckit upp halva seg jag är va?
Men pommac är ju så GOTT!

VAD TYCKER NI OM POMMAC?

Meheh, Carro, Malin och jag ska fara och titta på balklänningar i frånö imorgon vid tolv tiden. Och jag sover ju ungefär till tolv och har ingen som kan väcka mig. Och väckarklocka eller någonting funkar inte tro mig.
Äh, jag får be mamma väcka mig innan hon far på jobbet, då somnar jag om sen kan jag vakna i tid.



BILD TAGEN FRÅN GOOGLE!

Varit i Sollefteå

Hejsan!

Idag ville mamma och pappa åka ut på en åktur någonstans och jag hade inget att göra så jag följde med.
Vi åkte till Sollefteå och vi åkte bara runt och tittade lite, och sen åkte vi och köpte glass....tråkigt att åka dit och inte göra något särskilt men bättre än att vara hemma och sitta inne.

När vi åkte hem brann det på tre ställen, på ett ställe var det hästar och på alla tre platserna var det ingen som stog där. Hmm jag hoppas verkligen att det inte börjat brunnit av sig själv på grund av att det är så varmt och jag hoppas verkligen att någon var där annars är det verkligen inte bra!






Hett! Svettas!

Herregud det är runt 28 grader här just nu, fy vad varmt jag svettas ihjäl. Såhär varmt brukar det inte ens vara på sommaren eller bara ibland men inte ofta. Och det är lite skumt att det blir såhär varmt nu...


Godmorgon!

Godmorgon på er!

Jag har nyss vaknat, jag tycker jag vaknar ganska tidigt ändå på grund av att det är lov. Jag brukar alltid sova till 1-2 tiden på dagen men nu sover jag bara till halv tolv ungefär.

Fast det är ju bra att man inte sover hela dagarna, fint väder är det idag också ska snart gå ut och sola. Tänker vänta till grannen gått, jag vill ju inte direkt gå ner i pyjamas när han är här. 

HAHA! Jag ser på the Tyra Banks Show just nu och då var det en kille som frågade " Hur länge ska man vänta innan man fiser inför sin flickvän?" HAHA, skum fråga!

AHHH! JAG VILL VINNA!

Ohhhh! Har ni hört om det där att man kan vinna biljetter till galapremiären av Pirates of the carribean, man kan få gå på röda mattan med Johnny Depp och dom, och mycket mer ingår i priset.

Då stog det såhär Skriv med max 30 ord vad du skulle vilja fråga Johnny Depp om du träffade honom.

Jag skulle frågat dom här frågorna tror jag. 

. Hur var det att spela in alla filmer?
. Var det svårt att leva sig in i sin roll figur från början?
. Vad tycker du om din roll figur som du spelar?

Haha det är allt jag kommer på, det är ganska svårt att komma på vad man skulle fråga, om man skulle träffa dom skulle det ju vara ganska pinsamt från början. 

Och det är ju jättehäftiga priser och jag vill vinna, fast jag tänker inte vara med i tävlingen för jag vet att jag inte direkt kommer att vinna.

Techno 2009



TECHNO LÅTAR  ÄGER JU! ELLER VISSA DÅ.

VAD TYCKER NI OM TECHNO LÅTAR BRA/DÅLIG?


Saker man inte är beredd på att höra

HAHA! En rolig sak som hände när vi satt och åt mat nere idag var en sak farmor berättade. Nu vet jag inte om ni tycker det här är roligt men jag var inte förberedd på att höra det där hon sa.

Farmor sa att hon var runt 15 år och då var det en gubbe som sa något till farmor, han var runt 27 år men då är man ju gubbe eller när man är 15 tycker man att dom är gubbar men i all ifall då sa den där gubben såhär " Ja, jag minns när du och jag hade ihop det" Jag bara " Va?"

Och farmor visste inte vad hon skulle säga, för hon hade ju inte haft något ihop med den där gubben och så satt gubbens fru brevid i samma rum och lyssnade och tittade på farmor.

Okej? Kanske inte så roligt men det lät väldigt roligt när farmor berättade det och man inte var förberedd på det.

Nu kommer jag nog låta konstig men jag har lust att prova på att dricka alkohol så att jag blir full, jag har ju smakat men jag menar så jag blir full.
Och jag vet inte ens varför, jag vill väl bara prova på och känna hur det känns och inte vänta ända till 18, och jag vet att det är dumt att dricka alkohol det är inget coolt med det alls! Och jag får ju inte prova på nu men jag vill ändå för att veta hur det känns, eller jag vill inte bli jätteful.

Är det konstigt att jag vill prova bli full eller är det normalt? Och jag undrar fortfarande vad det är som gör att jag vill bli ful, jag tänker bara på att jag vill prova på men låter det vettigt?

Varför skryter vissa om deras balklänningar?

Vissa skryter om vad dom ska ha för balklänning typ " Den kostade så mycket och den ser ut så, så ska jag ha håret" Blabla.

Det enda vissa pratar om är deras balklänning hur den ser ut allt sånt, jag blir så less när folk pratar om sig själv hela tiden, just hur dom ska se ut och vad dom ska ha på sig. Varför kan man inte tänka på andra för en gångs skull, liksom man kan ju prata om vad man ska ha för klänning och hur man kanske ska ha håret men man kan fråga dom andra vad dom vill ha/har för klänning. Jag menar egentligen bryr ju sig ingen vad någon annan har på sig för balklänning och man är ju inte direkt intresserad när dom sitter och pratar om sig själv.

Den som sitter och pratar om sig själv förstår inte hur ointressant man kan vara, ibland kan man ju säga hur man ska göra eller har gjort/har och då svarar ju ens vänner och man fortsätter prata om det en liten stund sen kan man prata om vad den andra gjort, man behöver inte prata om sig själv hela tiden.

Typ, varje dag kan man höra någon prata om ens hår eller balklänning. " Ja vi har hört det" Man behöver inte upprepa det varje dag!

Balen är inte förrän den 8 juni, så man kan ta det lugnt och fokusera på sitt eget. T.E.X om jag sitter och pratar om mig själv hela tiden bryr sig ingen annan, och när man hör någon annan prata om sig själv liksom man bryr sig inte. Det är precis så andra tycker när du pratar om dig själv.

Blir less på såna personer!


Dagens låt





Hej!
Igår sov Carro över hos mig tills idag, vi skulle gå till ok och köpa godis men nä då var det stängt så då frågade jag Carro om vi skulle gå på hemköp hon bara " Ja" Jag bara " Va?" Vi hade ungefär nyss varit vid hemköp så då fick vi gå tillbaka till hemköp.

När vi var ute på stan igår kväll eller om det var på dagen kom inte ihåg.... men då var det några killar som var fulla som satt på en balkong och en kille där nedanför balkongen och då hörde vi en motorsåg och tittade dit, en av dom fulla killarna som var nedanför balkongen hade en motorsåg och sågade sönder en gren från ett träd HAHA det såg väldigt roligt ut.

Nu efter påsklovet ska jag byta till ESTET i Kramfors istället, det kommer nog bli roligt hoppas jag!

På sommarlovet kommer jag göra ganska mycket, och jag hoppas verkligen jag lyckas få godkänt i nationella på matten så jag slipper sommarskola!





Varmt Varmt!

Hejsan jag har nyss kommit hem från farmor, har ju varit där och ätit.
Mamma och pappa är kvar där så jag fick gå hem i det härliga vädret, ja visst är det varmt och skönt.

Men kanske lite för varmt, herregud jag svettas fortfarande det är varmt... jättevarmt ute här!

Hur är vädret hos er?

Irriterande föräldrar!

Jag förstår mig inte på mina föräldrar ibland. Jag frågade om det gick att Carro sov över och det brukar ju alltid gå bra men nä nu helt plötsligt vart dom jättesura och började prata om att det var påskhelg eller nåt...! Ja, gissa hur vi brukar fira det eller fira och fira som dom säger, jo vi brukar åka till farmor och äta mat som vi ska göra idag.

Sen brukar vi åka hem jag går upp dom är nere och ser på tv så jag fattar inte vad problemet är med att Carro sover över, nu fick hon ju det men mina föräldrar var jättearg så nu är jag arg på dom och svarar inte på nåt dom säger till mig.

JÄVLA IDIOT FÖRÄLDRAR! VAD ÄR DERAS PROBLEM?!

Det vore ju annorlunda om en kompis sov över på julafton eller något sånt eller?
På julafton kan en kompis inte sova över men på påsken brukar väl inte många fira på något speciellt sätt än bara att åka bort och äta eller vissa gör inget alla, och jag ska ju till farmor och äta sen kommer jag sticka hem och sen kommer Carro så då fattar jag inte vad deras problem är att Carro kommer och sover över, för annars skulle jag bara suttit här upp vid datorn.

Dagens låtar! Chasing Cars and I Cant Do This Anymore

Det vart två låtar idag istället!




Långfredag

Är det den här fredagen som brukar vara långfredagen eftersom det känns som om tiden går väldigt sakta just nu, det är så tråkigt att bara sitta och sola och så ser jag Kent och pappa hålla på med bilen :(

Herregud, har någon ett bra tips på vad man kan göra när tiden går sakta och man är uttråkad?


Varit ute och solat

Jag har varit ute och solat nyss men det har ju börjat kommit bin och humlor som far runt en, och jag är livrädd för dom så jag sprang in. Nu ska jag gå ut igen... och så får jag hoppas att ingen humla eller bi kommer nära mig!
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Måste gå ut och göra något än att bara sola, äh jag får se vad som händer.
Skumt? Förra året den här tiden när det var påsklov var det kallt och mycket snö kvar men nu är det varmt och nästan ingen snö kvar konstigt?


Godmorning

Godmorgon!

Jag vaknade för ett tag sen på grund av att Bella stog utanför min dörr och jamade :(

Aja, det är väl bättre än att sova bort hela dagen... nu är det lite kyligt men sol ute ändå , tror jag ska gå ut en stund. Bloggar väl mer senare syns! :D

Folk stirrar och ler mot en sen säger dom hej?

Eh en skum sak som hände idag runt nio på kvällen det var att Carro och jag gick runt på stan och satt oss på en bänk, då var det några tjejer i en orange bil som stannade vid oss och vinkade och ledde och sa hej? Sen när dom åkte kom det ett gäng gubbar runt 20-30 någonting och då tittade dom mot oss och ledde, vinkade och sa hej skumt eller vad?

Sen var det typ någon bil som tutade och vinkade till oss, och mer skumma saker hände men orka berätta allt...men i all ifall när vi var på väg hem mot mig skulle vi gå förbi något gult stort hus, då var det en kille i fönstret som stog och tittade på oss och när han inte kunde se oss från det fönstret gick han till det andra och tittade på oss?

Vad är det med folk, vad har vi gjort för att dom ska heja, tuta, och stirra så mycket? :S

Det regnar ute nu, jätteroligt va? Jag brukar bli trött av regn det är lugnande ljud :P

Oh! Vad skönt det ska bli att få sova ut nu på påsklovet :D Sen är det bara fem sex veckor till sommarlovet! xD


Skumt sms + lite mer

HEJ! Jag fick ett skumt sms från någon jag inte visste vem det var, det stog " Är du klar? (:" Sen fick jag reda på vem det var. Vill inte säga vem det var.


Ja Carro och jag tittade nyss på den här videon.





HAHA! Jag tänkte säga han behöver verkligen banta men råkade istället säga såhär till Carro " Han behöver verkligen bajsa!

Skönt med påsklov nu! :D

DET HAR VARIT PROBLEM MED DATORN

Det har varit problem med min dator, och samma med Kents dator. Det var något fel med det mobila bredbandet men nu funkar allting igen. Fick sitta nere vid datorn, det är roligare att sitta vid sin egen dator. Nu är det lite bättre med handleden, kan skriva med handen jag har ont i ,lite grann men inte för länge för då gör det rejält ont.


Bella i helgen , hon hade varit ute och solat och rullat sig i gruset xD

Dagens låt SWINGFLY + DAGEN IDAG

Hej!
Imorgon slutar vi på lunchen som tur är, det är hamburgare imorgon på skolan ( Hmm GOTT! )
Jag åt inget idag, var ej hungrig så jag tog två mackor.
Vi fick dessutom se på en film som heter MARMADUKE den är väldigt rolig :D


Idag på so lektionen då skulle vi forsätta med häftet om andra världskriget som vi håller på med, men eftersom min skrivhand är den jag stukade och jag kan inte skriva på vänster hand så fick jag sitta brevid Carro och ja, titta och så tränade jag på det jag hade skrivit i häftet eftersom vi ska ha prov någon gång efter påsklovet vet inte när.

Jag skriver med en hand just nu, oh jag åt för ett tag sen och fick använda vänster hand...det gick inte bra.








Titta vilken fin frisyr Carro fixade på mig förra veckan HAHA! :D






Stukade handleden på gympan idag :(

Hejsan! Jag kan bara skriva med en hand nu för jag stukade handleden på gympan, om jag försöker skriva med den andra gör det ont. Det var så jag och en kille på gympan krockade med varandra när vi gjorde någon lek, det vart svart några sekunder sen låg jag på golvet och hade JÄTTEONT! I handleden.

Det blir inte så mycket att skriva idag, för det gör ont väldit ont och det går väldigt sakta att skriva med en hand. Imorgon ska vi se på film och äta godis! :D

Pölsa blää!

Usch fick veta idag av en kille i vår klass vad pölsa är gjort av. Jag har ätit det förut men sen slutade jag med det för flera år sedan, och jag har aldrig vetat vad pölsa är gjort av och idag fick jag veta. Herregud! Vad äcklad jag vart av att höra det, jag var nästan illamående usch! Äckligt säger jag bara äckligt!

Tandläkarn + lite mer......

Idag skulle jag ha en extra sy lektion men jag slapp som tur var, nu börjar jag skynda mig och försöka göra klart snabbare.... idag var jag med Carro igen och jag skulle till tandläkaren och så tvingade jag henne att följa med haha skoja! :D

Jag var jättehungrig min mage lät så vi gick hem och åt någon macka och drack något, sedan fick vi skynda till tandläkaren för klockan var nästan fem när vi kom fram. Jag hade inga hål! :D Men jag fick plasta en tand.

Det var några killar som jag kände igen från i fredags, och då såg jag dom komma åka i en liten gul bil. Jag bara " Ånej inte dom" Och precis efter såg jag ett huvud sticka ut ur rutan på bilen och bara " Hej tjejer" Sen gick vi runt på stan och då såg vi dom åka förbi oss flera gånger fram och tillbaks runt och runt.

Imorgon har vi gym/innebandy på gympan ( man får välja )  Och jag och några till tänker såklart ta gym, haha gym är det ju bästa jag vet på gympan YEY! :D

Jag drömde någon skum dröm inatt, alltså det var någon vädligt skum dröm äh som vanligt då, jag brukar alltid drömma några konstiga drömmar.



Eric Saade - Break Of Dawn



Dagens låt gjord av Malin.






Ahhh! Det blåser väldigt mycket just nu

Jag är livrädd just nu, det blåser så det låter i taket som att det lossnar något :S
Det känns som att golvet och allt börjar röra sig, eller det skakar lite... uhh tänk om taket skulle rasa!


Längtar tills att få sova Zzzzzz

Jag är så trött just nu, jag tänker inte gå och lägga mig nu än men jag är ganska trött efter den här helgen så jag vill egentligen bara ta det lugnt och sova ut.....jag får stå ut tills torsdag men sen blir det att sova ut några dagar och kanske vara med kompisar. På fredagen inte den här veckan men nästa skulle jag åka till birsta som ni nog kanske redan vet?



Vår gård eller vad man nu ska säga....


The Tribe - Bloopers



Haha! Roligt eller vad?

Prickar på foten + fötter stinker

Haha jag har fått några skumma prickar på foten, det kanske hände när vi gick upp på berget :S
Carro sitter och klagar på att hon kan få stora fötter okej? :S Och dom stinker fortfarande....:D
Det är som att en stinkbomb har exploderat i mitt rum... mina fötter luktar eller inte som rosor säger Carro!



Carro på bilden, jag fick lägga ut den haha! :D En komisk hemma gjord bild...

Jag har tvingat Carro att följa med mig till tandläkaren imorgon efter skolan så de så!




Jag och Carro gick upp på berget



Hej! Carro och jag gick för ett tag sen upp på ett berg i min backe, smart ide va? NOT!
Det var mycket snö och Carro slog sig på kvistar och allt, vi fick kvistar mellan bena också haha!

Här kommer några bilder från vår hemska resa haha! Carros fötter stinker haha.... mina också fast Carros fötter stinker verkligen illa usch jag dör jag dör usch vilken lukt:D











Det är vädligt varmt ute...

Har nyss varit ute och solat ska gå ut igen snart, det är väldigt varmt ute det börja blåsa ibland men sen blir det jättevarmt. Jag fick lite ont i huvudet så kanske ska ta på mig en keps eller solglasögon och gå ut och sola lite igen! :D


Först soligt sen börjar det blåsa

Jag var ute för en stund sen och då var det soligt och varmt och då tänkte jag sätta mig och sola en och då precis när jag skulle hämta en stol som jag skulle sitta på, försvann solen och det började blåsa mycket.... :(

Nu tror jag solen har kommit tillbaks hoppas jag.

Nu har jag pengar på mobilen YEY! :D

Nä, tror jag ska gå ut en liten stund nu.... till sommaren ska jag få färg på mig, jag är ju vit som ett spöke.







ARGH! Varför kommer aldrig pappa in

Jag ska ju vara med Carro idag och hon har smsat mig, men jag kan inte svara för jag har inga pengar på mobilen och pappa står ute och pratar med granne och kommer aldrig in. Och ARGH jag blir arg när jag inte kan svara....


Dagens låt One And The Same


Godmorgon!

Godmorgon allihop! Jag vaknade för ett bra tag sen men klev upp nu.
Idag ska jag vara med Carro, och så måste jag be pappa sätta in pengar på min mobil för just nu har jag inga pengar alls på den...

Snön ute smälter just nu, den smälter mer och mer för varje dag. Skönt va? Snart sommar.

Imorgon ska jag till tandläkarn efter skolan :( Jag är fortfarande lite förkyld och då kan jag få ont i någon tand eller kanske det är ett hål vem vet? :-o

Haha, vi fick ju matte läxa av vår lärare och han kom inte ihåg att han hade gett mig samma läxa som förra helgen då, så nu kan jag redan alla svaren....och jag sa inget eller men vem orkar bry sig?


Nu ska jag ta mig någonting att äta bloggar mer sen!

Godnatt!

Nä, nu tror jag att jag ska gå och lägga mig eller efter Bella har kommit in, hon går ut och in sen vill hon ut igen så när hon kommer in sen passar jag på att gå upp och sova. Godnapp allihopa sov gott! xD

Vi får göra om vår lärare till ett monster

Haha! Nu på torsdag på bilden ska vi få gå in i datasalen och gå in i datasalen och göra om vår lärare till ett monster på en sida som heter www.pixlr.se jag tror det var den sidan haha det ska bli kul att få göra om vår lärare till ett monster haha ... just nu ser jag på en film som heter 27 dresses, den är ganska bra och rolig. 

På påsklovet blir det nog att åka till Birsta någon dag och shoppa lite! :D


Siffran 22 förföljer mig

Som ni ser på rubriken så förföljer siffran 22 mig. Av en slump eller om det är en slump brukar jag alltid se 22 och en timme senare 22 t.e.x en gång var den 15:22 nästa gång jag titta 16:22 och så forsatte det. Ja, nästan överallt ser jag 22 inte jämt men vädligt ofta skumt eller vad? :S:S



Snart påsklov

Vad skönt det ska bli med påsklov...bara få sova ut och vara med kompisar. På måndag har vi slöjd, då ska jag ha en extra slöljd lektion eftersom jag har kommit efter på grund av att jag pratar kanske för mycket.

På torsdagen slutar vi efter lunchen JIPPI!  Somnade på soffan igår så nu måste jag se till att jag går upp och sover istället... men jag somnar fortare i soffan än i sängen :S


Remember the name - Fort Minor



Så! Nu har jag fått en egen, dagens låt bild av Malin!!

 


Idag hände det saker....

Idag var jag med Malin och är fortfarande det. Vi gick på stan och när vi var på väg dit då var det en kille som ropade ÖH!! jag tittade bakåt och då började han vinka.

När Malin och jag satt på en bänk då kom det en bil med några zigenare och en av dom hade gått i samma klass som Malin och dom stannade vid oss.
Dom sa till henne "Malin malin.... Känner du igen mig? känner du igen mig? vart ifrån vart ifrån? vilken skola.." Sen sa Malin Ytterlännäs... Såhär lite surt. Då sa en av dom "Aah" Sen när dom körde iväg sa samma tjej igen "Vad ful du är Malin......" 

Och vi gick dessutom på kramforsskolan och gungade och Malin satt och sa såhär " In och ut när hon gungade"



Haha! Fick lägga upp bilden för Malin, den här bilden var när hon percis skulle landa, den ser rolig ut eller?


Menade att hon ordnat en egen dagens låt bild till mig!


Stan snart

Snart ska jag vara med Malin och hon har fixat en ny blogg design till mig och en egens dagens blogg bild! .....

Tack Malin!



Utanför biblan en dag.


Förlåt mig?

Jag såg nyss att det var någon som hade skrivit att jag tagit en bild från en annas blogg det där om dagens låt Taylor Swift. Förlåt till den personen, jag visste inte att jag inte fick ta den, jag trodde .... alltså förlåt mig?

Varför just jag

Min kompis har också en blogg och hon skriver om sina känslor och nu vill jag inte härma henne men jag behöver skriva ut lite hur jag känner.

Jag är jättearg på den personen som gjorde det där mot den andra personen, och det var inge litet problem eller det är ett stort problem. Den här personen som drabbades av det här som hände, mår jättedåligt och inte bra alls.

Jag känner mig ledsen för jag känner att jag får veta jättemånga hemligheter av personer som jag måste hålla tyst om och det känns som att jag håller allt inom för mig själv.

Tänka sig att livet kan vara så konstigt ibland....




Jobbig och rolig dag

Hej, den här dagen har varit rolig men sen vart den bara sämre. En sak är att den muppen jag är kär i kunde inte komma för han skulle vara med en kompis....inte så hemskt men!

Sen hände något hemskt, även om jag inte känner den personen så jättebra vart jag jätteledsen.
Och ännu ledsnare vart jag för att min kompis mådde så himla dåligt för det som har hänt.

Jag fick typ veta jättemånga hemligheter och lovat att inte berättat för någon, men jag tror jag snart bryter ihop eftersom jag mår inte bra av att hålla allt inom mig och det som hände den personen som vi träffade HERREGUD!

Jag är fan jättearg på personen som gjorde det mot han och vi vet inte vem den personen som gjorde det mot han är. Han är säkert för feg att visa sig, fan varför försöker dom förstöra andras liv.... jag känner att jag behöver prata med någon men jag har lovat att inte säga något till andra. Alltså ingen fattar hur jag känner nu. Och min kompis mår nog sämre, nu var det 50 minuter sen vi senast sågs men jag hoppas att allt är lite bättre.... jag kan inte berätta vad det är men FAN!


Vilken dag

Hej!

Idag har varit en liten dålig dag. Vill ej berätta varför men nu har det löst sig.

Imorgon ska jag och en kompis till stan och min kompis kille kommer dit och hennes bror. Och jag är lite kär i hennes bror ( hon vet om det) så det är lite pinsamt haha xD

Men som sagt det har varit en ganska jobbig dag typ men nu är allt bra som tur är...

HERREGUD! Snart är det påsklov yeeh! Vet inte vad jag ska göra, men det blir säkert något.

Haha en äcklig sak det var att jag trodde mamma sa så här när jag kom hem " Vem ska du mjölka imorgon då?"
Haha, hon sa inte det som tur var.

Idag på bilden kom inte ihåg vad jag sa då men då svarade Carro " Ne, rumpa" Haha fast hon menade pumpa haha rumpa :D



Ondskan drog in över vår skola , fast det här var för ett tag sen.

Haha en till rolig sak det var att när vi skulle ha no lektion och sätta oss på våra platser. Då gjorde inte jag det utan jag satt och prata då slog min lärare mig med en linjal haha :S

Hur har er dag varit? Den har säkert varit bättre än min i all ifall?


Flickan från ovan

Såg nyss en film som hette flickan från ovan.
Den var jättebra faktiskt! Fast det var så himla sorligt.

Det handlar om en tjej som är 14 år och blir mördad av hennes granne. Och sen svävar hon eller hur man nu ska säga mellan liv och död.

I slutet av filmen kom hon ju till himlen och så. Jag hade önskat att hon överlevt och kommit tillbaks bland dom levande. Jag grät på vissa delar eftersom det var tragiskt och sorligt...

Nu är klockan tio över tolv och Bella kom nyss in och smutsade ner mig för att hon är smutigs och började kliva på mina byxor.




Dagens låt - I Want It That Way



BÄSTA LÅTEN AV BACKSTREET BOYS!

ELLER VAD TYCKER NI?



Rolig dag

Jag som skulle vara på dåligt humör idag, men jag var snarare på TOPPEN humör!
Idag var jag med Carro efter skolan, vi har gått runt hela stan överallt ute runt och runt.

När jag skulle höll på dricka mjölk då sa Carro " Speciell ko mjölk"

Idag när jag kom till skolan, jag visste att vi skulle ha nationella men inte i vad vi skulle ha i. Då gick vi in i datasalen och jag undrade varför vi gick in dit.

Då sa vår lärare att det var nationella det kom som en chock för mig :-o att det var precis på morgonen alltså.

Några bilder



Haha Carro och jag på dollar.



Titta vilka jättestora glasögon Carro hittade, haha hon provade först sen ville jag också prova.
Fail bild på mig



Här hade Bella lagt sig och sovit medan jag inte hittade henne någonstans och så var hon där xD
När Carro och jag skulle gå någonstans kommer inte ihåg vart, men då var det några killar som gick förbi oss. Men innan dom gick förbi såg jag att dom stannade lite och då hörde jag någon säga jättehögt " Fan! Vilka snygga brudar" Då tänkte jag att dom menade några andra och det var en tjej med dom men dom sa brudar.

Och sen hörde jag " Fan dom är ju snygga" Vi bara jaha? Vi tittade runt och såg inga andra tjejer förutom en tjej som var med dom då. Och då såg jag att dom stog och tittade på oss haha! :D


När man har tråkigt kan man spela lite UNO

Haha jag hade så tråkigt att jag började spela UNO alldeles själv och pratade som att det var en till där.

Typ såhär.

Varför la du det där kortet?
- Därför det är mitt bästa kort.

Och så fortsatte det... jag är verkligen skum jag.



FALSKA MÄNNISKOR

Okej alla har någon dom inte gillar! I min klass finns det 2 ungefär som jag inte gillar.
Liksom, dom har ett jättebra självförtroende. Det är problemt.
Dom tror att dom kan säga vad som helst, när som helst till en.

Liksom dom tror att jag + några till är så snälla och gör det dom säger utan att säga till någon.

Jag har fått nog på dom där 2 personerna. Ville bara skriva av mig lite men det är så jag känner!
Ja men alla är ju olika men det är ändå elakt när man inte har gjort eller sagt något till dom.



HAR VARIT PÅ DÅLIGT HUMÖR HELA DAGEN ! VAD ÄR DET MED MIG?

Jag hoppas att humöret blir bättre imorgon.



Dagens låt - Snow patrol - Chasing Cars

Eftersom jag typ lägger upp låtar ibland kanske jag ska börja lägga upp dagens låt, jag vet att det är många som gör det men då skadar det väl inte om jag också gör det.


Skola imorgon :(

Imorgon blir det skola :( Inte för att jag mår toppen direkt, men vi ska ha nationella och om jag inte kommer imorgon kommer jag få göra det själv. Alltså medans dom andra får rast får jag sitta och göra det där dumma provet.

Äh, jag kan gå imorgon och va hemma på torsdag och fredag haha! :D

Nejdå lite bättre mår jag ju men inte toppen...

Herregud! Dåligt humör man är på, har en känsla av att det kommer vara så hela veckan :S




Det där om jag skrev att jag var på dåligt humör var för ett bra tag sen, mamma kom in och jag vill inte direkt att hon ska stå och se vad jag skriver. Så jag stängde ner och nu är jag på mycket bättre humör som tur är :D

Och jag mår dessutom bättre! :D

Vill att det ska bli sommar

Allvarligt! Jag längtar så mycket till sommaren att jag blir galen.

FAST! Om det bli sommarskola längtar jag inte direkt jättemycket :(

Då när det är stadfesten måste jag ha den jävla sommarskolan på dagen först! :(
Och jag som tyckte nationella i Engelska vart svårt även fast jag är bra på engelska men... hur blir det då med den JÄVLA matten? !

Jag är inte direkt på bra humör nu det kanske märks? Men jag kan bli lätt irriterad när jag är sjuk.


Herregud vad hemskt!

Tänker inte berätta vad det här hemska var men pappa berättade nyss en hemsk sak. Även om det där hemska inte hände mig så tycker jag ändå att det var jättehemskt och man blir ledsen när man hör och tänker på det! Förstår inte varför jag skriver det här nu men... !


Jaha okej?

Jag fick för ett tag sen ett väldigt skumt meddelande från Carro.
Det stog " Fjortis Jimmy och flintskallig haha"

Eh okej? Hon menar nog att han är flintskallig haha! :D Men det var ändå skumt? haha :D

Ibland händer det ju konstiga saker när man är själv

Skulle titta vart Bella var men då hittade jag henne inte. Jag kom ihåg att jag släppte in henne men jag hittade henne ingenstans. Så då trodde jag att jag släppt ut henne igen.

Eftersom jag inte kom ihåg att jag släppt ut hon en gång till började jag tro att jag hade dåligt minne.

Såhär blir det när jag är sjuk och allt, visste ni en sak? Jag har pratat med mig själv nästan hela dagen... jag ställer frågor till mig själv skumt va?

Jag gick då upp igen och sen tittade jag på sidan av mamma och pappas rum och då såg jag Bella. Det är ett bra gömställe där haha! 
Ska lägga upp bilden på Bella där hon var sen, men inte nu.



Snart fyller Bella 4 år, i maj. Känns som att det var igår när vi åkte och hämtade henne.
Den där bilden vart tagen för 4 år sedan av ägaren.
Bella är katten som är längst ut till vänster! :D


TRÖTT

Hej! Klockan är nu runt halv tolv snart, jag vaknade kvart över sju idag... ja man vaknar ju tidigt när man är sjuk. Imorse innan jag släppte ut Bella hoppade hon upp på bordet. Då tog jag ner hon från bordet och när jag skulle börja gå mot datorn hörde jag en duns. Då låg Bella på golvet haha. Hon försökte kanske spela död fast med ögonen öppna.


Okej? Mamma och pappa är ju skumma ibland

Varje gång jag går ner så frågar mamma eller pappa " Är du friskare?"
Ja, min feber och allt försvinner på en gång! Men allvarligt man kan inte bli frisk på direkten.
Javisst man kan må lite bättre, men det är ju inte direkt så att förkylingen och allt försvinner sådär.

Skumt eller vad??



Den här tröjan köpte jag i Sollefteå och jag har inte använt den en endaste gång. Jag tycker den här tröjan är så fin att jag vill använda den på sommaren eller vid något speciellet tillfälle haha! Den ser mycket finare ut i verkligheten!

Mitt horskop för idag

Skorpionen
Vecka 14 (4 april -10 april)
Det soliga och vänliga som finns i kärlek tror jag nu kommer att fånga dig. Det kan tyda på en ny romans som du finner trivsam. Spännande, rogivande och härlig ska kärleken vara. Den som har chans att ta ledigt nu i veckan ifrån arbetet tror jag får det verkligt fint och avkopplat. Bästa framgång är alltså att avstå från arbete i vecka. Du verkar vara så frisk. Det talas om att pengar ska vara på väg till dig. Stjärnorna är också positiva för dig med spel, men vinsten blir nog liten. Bästa vinstchans ska vara med fotbollstips.
Lyckotal: 1, 3, 14, 19, 30, 31, 40
Bästa lyckotal: 19
           Jaså? Här har jag feber och är snorig, har ont i halsen och tydligen är jag frisk sägs det....egentligen har horoskop inte rätt. Men det är ganska kul att läsa det ibland! :D

Bra låt! OneRepublic - Secrets




Får nog vara hemma några dagar

Jag skulle vara med Malin idag men det går nog inte för jag mår inte bra alls. Och hon har redan varit eller är förkyld, så jag ska ju inte smitta henne ännu mer då.

Ska vara hemma några dagar nu, eller tills jag mår lite bättre... gud vad jag hatar att vara förkyld. Jag får svårt att sova när jag är förkyld. Brukar ni också få det?
Ånej! Jag har börjat tappat rösten, det hände mig förut en gång. Det var inte roligt jag kunde inte få fram ett ord.
Och jag som inte klarar av att vara tyst för länge.

Har ni hört om den där ormen som rymt ifrån Malmö eller vad det var? Jävlar, vad läskigt?
Tur att man inte bor nära Malmö.



Okej? Jag hittade ingen passande bild på någon orm eller något , så det fick bli något med stjärnor även om det inte har något med texten att göra.


Konstiga saker jag säger och gör i sömnen

När jag pratar i sömnen eller gör något så är det alltid konstigt. Nu är det Carro som har berättat vad jag har sagt i sömnen när hon har sovit över, och pappa vaknade av att jag gjorde något i sömnen.

Det här har jag sagt i sömnen
. Fanta ( Jag hade tänkt på fanta hela dagen då före )
. Förstår du?
. Jag kan prata i sömnen, var försiktig.

. Sen har jag väl sagt något mer men kommer inte på några fler. Jo, Carro vaknade en gång av hon bablade på liksom bara och sen svarade jag. Det var inga riktiga ord utan bara blabla eller något sånt.

Förut sa pappa att han vaknade och hörde mig gå ner. Sen gick jag upp och la mig igen.
Jag gick ner på toa i sömnen, och det visste inte jag såklart... så jag gick ner på toa. Och när jag vaknade satt jag där på toa utan att ha vetat hur jag kommit dit.

Först var jag i sängen och sen satt jag plötsligt på toa.




COLA! ( GOTT MEN ÄNDÅ INTE )  Är det bara jag som tycker att cola kan smaka lite konstigt ibland när man är förkyld?



Min fina klänning som jag köpte i Sollefteå. Skulle ha den som balklänning men den passar mer bara som en klänning man kan ha på sommaren.

Måste verkligen försöka hitta en balklänning!


HAHA! Kent skulle sno min pizza igen

Pappa berättade en sak för mig nyss som hände imorse.

Kent går till kylskåpet

Kent: Ohh! Har Elin pizza i kylskåpet?!
Pappa: Ja, tänkte du gå dit och ta en bit igen nu.
Kent: Ja, jag är sugen på en pizza.
Pappa: Äh, ta en bit då.

Ser ni. Han skulle ta min pizza igen och nu fick han det för pappa. Äh strunt samma... har börjat mått dåligt av pizza nu.

Ska vara med Malin imorgon. Jag hoppas jag mår bättre då! :D




Usch nej, inte pizza på ett bra tag nu.


Det blåser mycket ute nu

Sitter och fryser just nu och mår inte bra... jag får hoppas jag blir bättre.
Det är västa stormen ute eller det var det, jag blir mest rädd när taket börjar låta och det känns som golvet börjar röra sig.
Ikväll är det sista delen av serien Meteor, den har bara varit i två delar.
Jag hatar att vara förkyld och ha feber!

Igår hade vi nationella i engelska hela dagen :(
Herregud vad jag hatar skolan. Ska bli skönt att få börja i gymnasiet så man får göra vad man vill hålla på med.

Men det blir inge roligt att lämna alla sina vänner, man kanske träffas ibland men inte lika mycket.  



Nä, nu ska jag lyssna på musik lite och bara ta det lugnt.


Förkyld! :(

HEJSAN!

Anledningen till att jag inte skrev något igår var för att jag vara med Carro ungefär till sju. Vi sjöng sing it och spelade något spel ( Kom inte ihåg vad spelet heter ) i all ifall, i det spelet skulle man slåss mot varandra.

Carro vann hela tiden, jag kanske vann någon gång men när det var final då förlorade jag :(

Dessutom igår när jag vaknade hade jag ont i halsen, och nu har jag blivit snorig och jag fryser.

När jag kom hem igår mådde jag så himla dåligt, och var jättetrött. Det var därför jag inte bloggade. Jag satt och såg på talang igår och pappa och Kent satt och såg på hockey. Mamma kom in i mitt rum och ville se talang, jag såg lite grann bara. Medan mamma höll på titta på talang somnade jag nästan i soffan.

Och när Carro och jag körde sing it igår, klättrade en av hennes katter upp på hennes byxor.
Och när hennes katt gick iväg sa hon att han spetsade hennes skinkor usch haha! :D




Friday

Förlåt för dålig uppdatering. Det är ganska svårt att komma på något att skriva om.

Imorgon ska vara med Carro som vanligt. Då ska vi hem till henne. Imorgon är det en väldigt kort dag. Vi brukar ha hk på fredagar ( Så tråkigt ) vet ej om vi kommer hinna med hk lektionen så mycket eftersom vi ska ha nationella i engelska ungefär då. Hoppas vi slipper hk.

Har blivit så trött på dagarna, så det känns som om jag nästan håller på somna hela tiden.



I`M NOT JUST TIRED TODAY. I`M GONNA BE TIRED TOMORROW AND THE DAY AFTER THAT AND SO IT GO ON :P


Herregu det regnar fortfarande...

HEJ! Alltås, det regnar fortfarande!
Det har regnat sen imorse och nu är det värre. Vart helt dyngsur.
Jag är hungrig.

Vissa tycker en blogg blir bättre om man ger förslag eller tips på shcampo eller såna där olika saker.
Det tycker inte jag, om man har en blogg ska det man skriver intressera läsarna.
Men det är ganska svårt och komma på något att skriva om som andra tycker är intressant.

Eller vad tycker ni? 


Har varit ganska trött, och irriterad idag. Jag kunde bli arg för det minsta lilla. 

Och jag är fortfarande irriterad och nu har jag ingen att vara irriterad på förutom mig själv :( 




 


Ånej det regnar

Godmorgon! Snart ska jag iväg till busstation, och det regnar ute :(
Man är trött och så måste man gå när det regnar.
Det vart ett kort inlägg.


Som sagt

Som sagt det måste vara något fel på tiden, den går alldeles för fort.
Jag skulle skriva något mer, men nu har jag glömt vad. Min hjärna är alldeles för trött just.
Och även fast jag är trött och ska upp klockan sex på morgon imorgon så är jag fortfarande vaken :S

Skumt va, även fast jag är trött och ska upp tidigt så är jag ändå uppe ganska länge.
Dessutom vi har bad imorgon buuu!

Men det är skönt att det är helg snart igen och påsklov om två veckor! :D
Yeeh! Jag kom ihåg min glass idag, eller någon sa det.



Nu kanske ni undrar? Om jag nu är så trött varför jag inte bara går och lägger mig? Jo, det undrar jag också.

Chefen och Lakejen

Avsnitt 1. KLONEN.

Chefen ringer till Lakejen. Dom har gjort kloner av Chefen alltså.  


Lakejen: Hallå?
Chefen: Hallå, nu ska vi prata affärer.
Lakejen: Om Eric Saade igen?
Chefen: Hur visste du det?
Lakejen: För du ringer alltid och vill prata affärer om han.
Chefen: Ja det är ju sant. Men jag vill inte prata om han längre. Kan du göra mig en tjänst?
Lakejen: Ja vadå?
Chefen: Kan du komma till mitt rum imorgon och slicka mitt golv?
Lakejen: Chefen du får slicka ditt eget golv!
Chefen: Men?! Vad uppkäftig du har blivit du får sparken!
Oh, jag gav henne sparken. Vilken perfekt klon jag är höhö.

Lakejen pratar med sig själv.

Chefen bara ringer och så vill hon att jag bara ska slicka golvet. Vad är det här för någonting, hon är bara taskig.


Klon 2.

Lakejen: Hallå?
Chefen: Hallå, nu ska vi prata affärer.
Lakejen: Jaha igen? Du har gett mig sparken?
Chefen: Ånej, det måste ha varit min klon.
Lakejen: Det där är världens sämsta ursäkt. 
Chefen: Nej, jag menar allvar dom har gjort en klon av mig.
Lakejen: Säkert Chefen. Du bara sitter där och ljuger igen och kommer ge mig sparken igen. 
Hej då vi syns, du kan slicka ditt eget golv.

Chefen: Stopp! Men vad uppkäftig du har blivit du får sparken.

Ah, visst är vi perfekta kloner. Nanana.

Lakejen: Nu har hon gjort sådär igen ( Gråter) 

Hallå?

Chefen: Hallå, nu ska vi prata affärer som vi hade diskuterat i helgen.
Lakejen: Hörru du. Du har redan ringt och gett mig sparken. 
Chefen: Vad pratar du om?

Lakejen: Hej då. Nu lägger jag på.
Chefen: Nej stopp! Du lägger inte på. 
Vem har gett dig sparken?

Lakejen: Du ringde mig och sa att vi skulle prata affärer sen gav du mig sparken. 
Chefen: Ånej, det måste ha varit mina två kloner.
Lakejen: Chefen! Det där har du sagt förut. 
Chefen: Nej, det har jag inte.
Lakejen: Jo. Du ringde till mig och sa att det var dina kloner som ringde. 
Chefen: Det har jag inte sagt. Jag är den riktiga.
Jag kan bevisa det. Men kan du slicka mitt golv imorgon?

Lakejen: Det har du också sagt och jag har också sagt att du får slicka ditt eget golv. Hej då.
Chefen: Men vad uppkäftig du är. Du får sparken! Jag får väl hitta en ny Lakej hej då! 
Lakejen: Hej då.

Chefen: Ja det var det. Ah, det är hjärtekrossande. 
Jag måste ha en tyst minut för mig själv buhu. 


 


Jag har roligt jag

Sitter och är inne på en sida som heter sumopaint, det är faktiskt roligt. Jag försöker göra en design till bloggen, ska ha kvar den jag har nu . Men jag tränar lite haha, så här sitter jag och har roligt när jag håller på med sumopaint.


STAN IGEN!

HEJ! Idag har jag varit med Malin på stan.
Haha, vi var på biblan, varje gång jag är med en kompis på stan går vi dit.
Vi gick på hemköp, konsum och dollar.

Och när vi var vid dollar när vi skulle gå in dit var det ett gäng gubbar i 20 30 års åldern.
Dom stog och tittade på oss ett tag sen när vi skulle gå in sa en av dom " Hej hej"

Vi bara Hej, sen när vi gick ut och gick en liten bit ropade han eller någon annan " Stanna stanna" Och då tittade Malin bakåt och såg att dom tittade på oss och så sa dom HA! Jättehögt och skrattade. Vi bara,eh okej?

Haha, och när Malin och jag stog på stan då var det typ såna här små hästar som barn brukar gunga på... Eller hur jag nu ska förklara.

Då sa Malin " Sätt dig på hästen" Jag bara Nej, Varför?
Malin: Därför! Nu sätter du dig på hästen.
Nej! Och så forsatte det ett tag :D

Har ni sett att jag har en ny design nu, tack vare Malin. TACK MALIN! :D:D

Nä, nu ska jag nog äta innan maten blir kall. 


 

Ointressant bild från biblan, men när jag och en kompis kommer dit blir den intressant haha! :P




Eric Saade popular



!!! EXTREMT BRA !!!:D

2 veckor kvar

Om 2 veckor är det påsklov! :P Eller egentligen 3 veckor om man räknar med den här vecka, äh men vem bryr sig.

Äntligen en vecka till att vila ut, sen är det bara några veckor tills man går ut 9:an.
Tänker gå i Estet, som ni kanske redan vet?

Tänker gå i Kramfors istället för Sollfeteå. Om jag går i Kramfors då får jag mycket närmare dit och känner många fler där.



Estet! :D


Today...

Hejsan! Idag var jag med Carro, som jag brukar vara med oftast som ni vet :D
Vi gick in på biblan,  och sen på konsum och efter det hemköp. På hemköp köpte vi kex haha! :D

Förresten idag hade vi volleyboll, jag är inte alls bra på volleyboll så ni kan ju gissa hur det gick? 


Hmm kommer inte på någon passande rubrik

HEJ!
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag. Eller lite, efter skolan idag var jag med Lina. Vi gick till biblan och spelade och pratade. Och sen stannade vi och pratade med Anna, alltså Linas bästis syrra.

Dessutom har vi prov i nationella nu på fredag eller när det var :(

Väldigt intressant inlägg va? Not!
Nu tror jag ska forsätta lära mig den där dansen och ha musik till. Dance, dance. Dance tonight ohh. :D:D

Dagen har varit jättebra idag, bättre än alla andra måndagar faktiskt. Vet ej varför?


Haha..

Haha ser på pensionärsjävlar just nu, och för en stund sen var det en gubbe som gick och sjöng shut up and sleep with me. Haha! Det var jag inte beredd på.
Den här låten är bra! :D Och så sjöng gubben den.



Försöker lära mig att dansa

Tja! Som ni ser på rubriken försöker jag att lära mig att dansa.
Jag har gått in på youtube och sett några danser, försöker lära mig en av dom. Men det kommer nog att ta ett tag.

Nu ska jag gå ner och ta lite fika och se om det finns något roligt att se på.

Haha YES! Det är ju pensionärsjävlar på semester ikväll. :D




Söndag igen

HEJ! Nu är det söndag igen. Det måste vara något fel på klockan, tiden går alldeles för fort. Eller?
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, ska göra matte läxan snart så slipper jag göra den senare.
Men sen hmm?

Haha, jag öppnade en låda nere och då hoppade Bella in i den och ner till den andra understa lådan. Hon kom nästan inte ut eller snarare hon ville inte. Då tog mamma fram katt godis och Bella rusade dit haha! :D




Är det bara jag som tycker nya bdb är dålig eller designen? Jag gillar den inte alls, men har börjat använt den nu för nu har det blivit något fel på min gamla bdb!

Tycker ni att nya bdb är bra?






OMG!

Skum rubrik men kom inte på något bättre, märkte nyss att jag skrev klänningen som jag gjorde. Jag menar alltså att jag tog ett foto på klänningen. 

Herregud läs det här. Ohh jag tycker det är så synd om hunden och alla andra djur, och männsikor där! :(

Överlevde tsunamin – mirakelhunden väcker hopp i Japan

LONDON/STOCKHOLM. Ett litet mirakel som väcker hopp i Japan:

Här hittas en hund levande ute till havs – tre veckor efter tsunamin.

En gigantisk operation inleddes i går längs Japans drabbade norra kust.

17 000 japanska och 7 000 amerikanska soldater gav sig då ut på en tre dagar lång sökning efter de 16 375 människor som fortfarande saknas efter katastrofen.

Målet var att hitta, och omhänderta, döda kroppar.

– Kroppar som spolats ut till havs sjunker vanligtvis först men efter ett par veckor flyter de upp till ytan igen och det är primärt dem vi letar efter, sa en japansk befälhavare till AFP.

Hittade en hund

Men det som skulle vara ett mardrömsuppdrag förvandlas för en av sökgrupperna i den japanska kustbevakningen till ren och skär glädje, när de på ett hustak såg en brun hund springa omkring.

Mot alla odds tycks den ha överlevt i tre veckor ute till havs genom att bo på ett hus som svepts ut i vattnet av flodvågen.

Hoppades på fler

Japansk tv kunde visa bilder på hur hunden hoppade runt på hustaket för att sedan försvinna in i huset genom ett hål.

Kustbevakningen hade hoppats hitta fler överlevande efter tsunamin inne i huset, men när man bröt upp hustaket kunde man konstatera att det tyvärr var tomt.

Trots sina tre veckor ute till havs tycktes den mellanstora bruna hunden vara i relativt god kondition och när den väl fångats in tycktes den glad över lite mänsklig kontakt.

Nytt hopp

Den bruna hunden, som än så länge är både namn- och herrelös, fick både kex och korv att festa på efter räddningen, skriver nyhetsbyrån Kyodo.

Att hitta hunden levande långt ute till havs har väckt nytt hopp hos hundratusentals sörjande anhöriga.

Enligt officiella siffror från polisen är den totala dödssiffran 11 734 personer, men i realiteten räknar man med att närmare 28 000 människor mist livet.


Meteor + Städat

Just nu ser jag på filmen meteor som går på kanal 3. 
Har nyss städat behövdes verkligen, så nu är det rent och fint! 
Skulle ta en bild på klänninge som jag gjorde, men det blir annorlunda färg och ser lite konstigare ut när man tar bild på mobilen ska försöka igen imorgon. Dessutom kom Bella in och började gå på klänningen!


Hemma igen

Idag har jag varit i Sollefteå som ni kanske redan vet.
Jag skulle köpa jeans, men det var bara en klänning istället. Ska lägga upp en bild på den sen.

Här kommer några bilder som jag fotade, ointressant jag vet.



Dyster väg dit.



Mamma hittade en tvättkorg som hon tyckte var jättefin, hon hade inte nästan några pengar kvar så hon bad mig fota den haha xD



Hittade det här, hade heller inte pengar till det. Blir nog att köpa det här nästan gång.



Några fina hästar, nu ser man inte dom så bra eftersom vi var lite längre bort.



En bil var där övergiven?



Nu undrar ni nog varför jag tog ett foto på ett träd, trädet såg ganska häftigt ut alltså i verkligheten. På fotot ser det inte lika fint ut. Alltså trädet lutar lite mer i verkligheten och har finare färg.


Sollfefteå

Ja, imorgon blir det sollefteå för att handla lite nya byxor, har typ bara ett två styckna som jag använder.
Och så kanske jag köper någonting mer.

Såg ni förresten på talang jakten, själv så hade jag en favorit som jag tyckte var bra där.

Hade ni någon favorit där?
Om ni nu såg på det?






April April

Hej!
Idag var jag med Carro efter skolan, jag skulle få en glass idag istället för jag glömde igår. Men hon var inte där och mamma stog och väntade så vi stack, kan säga till på måndag.
Som ni vet är det ju första april, haha tyvärr så vart vi lurade. Vår lärare på hemkunskapen frågade om vår lärare hade sagt att vi var lediga på måndag. Vi vart så glada, och bara yes! Men sa hon april april, vi bara neeej.

Fast då lurade vi vår lärare sen haha, och det skämtet gick han på. Men det var vår hk lärare som kom på skämtet. Jag kom inte på något, jag sa det gamla vanliga " du har något på tröjan" Haha ingen går ju på det längre.


RSS 2.0